Forside  |  

ÅbningstiderÅbningstider

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

Kl. 13.00 - 17.00

Fredag

Kl. 13.00 - 17:00

Lørdag, søndag 

Kl. 13.00 - 17.00

Helligdage

Kl. 13.00 - 17.00

Vi tilbyder besøg og omvisning i udstillingen efter aftale - også uden for normal åbnings­tid. I 2017 tilbyder vi Anja Kjølby, formidler med speciale i kunst og kulturhistorie. Omvisning 400,00 kr.

OBS! Udvidede åbningstider i skoleferierne annonceres løbende

Følg seneste nyt, tryk herFølg seneste nyt, tryk her

 

Musik, kunst, digt – og tapas!Musik, kunst, digt – og tapas!

Fredag 27. oktober kl. 19 på Museet Holmen

Denne gang forsøger bestyrelsen at imødekomme alle danskeres inderste trang: at forene gode kunstoplevelser med noget kulinarisk!

Midt i den fornemme udstilling med Günter Grass’ ungdomsværker får vi denne aften lejlighed til at høre et mere end almindeligt spændende trio, 'Det Yderste Hav', som har hjemme på Fanø, og som på både original og velklingende vis forener Fanøs musikalske traditioner med ny musik og ny digtning.

 

Musik fra Trioen 'Det Yderste Hav'

Den lille gruppe består af violinisten Peter Uhrbrand, som regnes blandt Danmarks betydeligste folkemusikere, den internationalt anerkendte, klassiske guitarist Jørgen Bjørslev – som dels har været lærer på konservatoriet i Esbjerg, dels gennem mange år har arrangeret en højt respekteret guitarfestival på Fanø – foruden digteren og sangeren Jeppe Brixvold, der endvidere siden 2015 har været rektor for forfatterskolen. Det er et enestående samarbejde mellem betydelige kunstnere på hvert deres felt.

Den korte præsentation af 'Det Yderste Havs' musik er sædvanligvis: ”nyfortolkninger af Vadehavets – og Fanøs – traditionelle musik”. Det er imidlertid langt fra dækkende, for selvom man genkender både folkemusik, rock og klassisk musik, bevæger det samlede udtryk sig langt fra både Vadehav og Fanø og ind i helt nye og originale sfærer, hvor tilhørerne væves ind i en strøm af melodier, klange, rytmer og ord – ord, som får et særligt perspektiv i de Grass’ke omgivelser. Et møde med 'Det yderste Hav' bundfælder sig mærkbart!

 

Tapas og vin - i rigelige mængder!

Og forud for alt dette kommer så maden, der består af tapas – i mængder, så man faktisk kan blive mæt af det! Vi regner med, at tapas’en er overstået, når musikken begynder ca. kl. 19.30. Man er velkommen til at beholde glasset – med indhold! – under koncerten, og der bliver en kort pause undervejs til evt. at skænke lidt mere.

 

Tilmelding

Arrangementet er støttet af Rislum Fonden, så medlemmer af Museet Holmens Venner betaler kun for tapas og vin, kr. 100, mens ikke-medlemmer betaler kr. 125.

Af hensyn til maden beder vi om tilmelding - enten på tlf. til Museet Holmen, tlf. 7474 4165, eller på mail til undertegnede: kaes@mail.dk. Som bekendt er der ikke meget plads på Holmen, så de 42 pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Holmens JulemarkedHolmens Julemarked

Venner af Museet Holmen inviterer til Julemarked!

Sæt kryds i kalenderen når Holmen genoptager tradition og afholder kunst-julemarked på museet, det foregår den sidste weekend i november, lørdag d. 25. november-søndag d. 26. november.

Repræsenteret er bl.a. lokale kunstnere som Hanne Knudsdatter og Inger Holst Sørensen.

Mere info følger!

NYT: VENNER AF MUSEET HOLMENNYT: VENNER AF MUSEET HOLMEN

Museet Holmens gamle støttekreds nedlægges og gamle medlemmer, samt nye interesserede opfordres til at lade kontingent og medlemskab overgår til den ny-etablerede venneforening, dannet på en stiftende generalforsamling 28. april 2016. Der vil fortsat være rig lejlighed til at støtte Museet Holmen gennem venneforeningens aktiviteter, bl.a. opretholdes de hidtidige tilbud til støtte-kredsen: gratis adgang til museet, invitationer til ferniseringer og mulighed for rabat ved visse køb i museets butik.

Medlemskab tegnes her

Medlemskab registreres tillige ved indbetaling af kr. 100 (enkeltmedlemskab) hhv. kr. 150 (for par) på konto i Sydbank Tønder: reg.nr 7970 konto-nr. 1481065 - med NB samtidig opgivelse af navn, adresse, mail og mobiltlf.nr.

OBS: Fremover modtages invitationer og information pr. email og sms.